streda 13. februára 2013

Autora konšpirácií o 11. septembri našli s prestrelenou hlavou: Aj obe jeho deti!


Autora konšpirácií o 11. septembri našli s prestrelenou hlavou: Aj obe jeho deti!

Phillip a jeho deti Macaila a Alex
Phillip a jeho deti Macaila a Alex
pred hodinou
MURPHYS - Americký pilot a spisovateľ, ktorý tvrdil, že pozná pozadie teroristických útokov z 11. septembra, je mŕtvy. A spolu s ním aj obe jeho deti a pes! Príčina tejto obrovskej tragédie zatiaľ nie je známa.
Phillipa Marshalla našli mŕtveho 9. februára kamaráti jeho detí, ktorým sa už dlhšie neozývali. Vybrali sa ich preto navštíviť, aby sa presvedčili, že sú v poriadku. Neboli. Alexa (†17), Macailu (†14), ich otca (†54) aj psa našli s prestrelenými hlavami.
Spisovateľova manželka, s ktorou už dlhšie nežil, sa o tragickej udalosti dozvedela v zahraničí. Správa ju zdrvila a okamžite odletela domov. Polícia zatiaľ nechce prípad príliš komentovať. Podľa nej mohlo ísť o vraždu, ale nevylučuje ani samovraždu. Je možné, že otec rodiny zabil najprv dcéru so synom a potom aj seba, píše Daily Mail.
Marshall sa preslávil publikáciami ako Lakefront airport, Falošná vlajka 911: Ako Bush, Cheney a Saudskoarabi vytvorili svet po 11. septembri a Big Bamboozle: 9/11 a vojna proti teroru . Tvrdí v nich, že teroristický útok v roku 2001 nespáchala Al-Kájda, ale americká vláda v spolupráci so Saudskou Arábiou. Opieral sa o svoje odborné poznatky, ktoré nazbieral ako pilot. Bol presvedčený o tom, že samovražedných atentátnikov, ktorí uniesli lietadlá, trénovali Američania.
"Veď sa na to pozrite. Oficiálna verzia hovorí, že za všetkým stojí nejaký Usama bin Ládin žijúci v nejakej jaskyni na druhom konci sveta, ktorý prešiel cez rozum celej americkej armáde i Pentagonu. Je to absurdné," poznamenal kedysi.
Asi mal pravdu. The true is out there!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára